(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Beruška

Potřebné ingredience
vanilkovočokoládový krém, ořechový korpus, rybízová marmeláda, marcipán
Postup přípravy
Upečeme ořechový korpus do kulaté formy.\\\
\\\
Po vychladnutí seříznu.\\\
\\\
Udělám si vanilkový krém, půlku oddělím, do které přidám kakao.\\\
\\\
Korpusy namažu střídavě vanilkovým a čokoládovým krémem.\\\
\\\
Nechám na chvíli ztuhnout v ledničce.\\\
\\\
Marcipán si obarvím potřavinářskými barvami - používám gelove od Wilton.\\\
\\\
Dort potáhnu a dozdobím
\\\
Po vychladnutí seříznu.\\\
\\\
Udělám si vanilkový krém, půlku oddělím, do které přidám kakao.\\\
\\\
Korpusy namažu střídavě vanilkovým a čokoládovým krémem.\\\
\\\
Nechám na chvíli ztuhnout v ledničce.\\\
\\\
Marcipán si obarvím potřavinářskými barvami - používám gelove od Wilton.\\\
\\\
Dort potáhnu a dozdobím
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

dagana
(upraveno)
2. 9. 2010, 15:15





nahlásit

nelca
(upraveno)
1. 9. 2010, 21:40









nahlásit